Palveluehdot

Amare Design Anette

logo_amare_mobile

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Amare Design, y-tunnus 2770589-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.amaredesign.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: laskun loppusumman, asiakastiedot sekä tilatut tuotteet.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit, Neocard, Everyday.fi. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Amare Design toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout on myös maksun saaja.

Emme toimita tuotteita postiennakolla. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu / tilaus edennyt loppuun saakka onnistuneesti.

Toimitusaika

Postitamme tuotteet 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, juhlapyhistä riippuen. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle suoraan.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulujen suuruus on 6 € / tilaus. Toimitamme tilaukset Lähellä-pakettina Matkahuollon kautta. Voit valita toivomasi Matkahuollon noutopisteen tilausprosessin aikana.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita ja vain kappaletavaraa. Asiakkaan mittojen mukaan toimitettuja tuotteita, tai avattua pakkausta ei voi palauttaa. Kuluttaja maksaa palautuskustannukset joita ei hyvitetä. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Tilaunumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi kopio Amare Designin tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: Amare Design Tiemestarinkatu 20, 32700 HUITTINEN. Palautustunnus: 9525421.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Jos tavara on oleellisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen anette.matintalo (at) amaredesign.fi tai puhelimitse 044 2524 963. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Amare Design käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa